Aanbod – Highfive!

Aanbod

Bij Highfive kan je terecht voor webinars, open opleidingen en in-house trainingen aangepast op ieder niveau.

Webinars, opleidingen, in-house training en coaching
Bij Highfive kan je terecht voor webinars, open opleidingen en in-house training op maat.
Basic & advanced

Webinars

De basic webinarreeks vormt een grondvesting voor iedereen in het inkoopvak. Elke les helpt om dagelijkse taken beter te kunnen uitvoeren. Instromen kan op ieder moment. De basislessen zijn ideaal voor juniors, occasionele inkopers, project managers enzovoort…De advanced reeks is meer voor senior inkopers & purchasing managers. We gaan dieper in op actuele topics & technieken voor gevorderden.

Bekijk de verschillende webinars
Open opleidingen

voor (overheids)aankopers

We organiseren komende voorjaar open trainingen voor overheidsaankopers. Deze opleidingen gaan door op een externe locatie en duren één of meerdere dagen. Je wordt volledig ondergedompeld in een bepaald onderwerp en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Onze open trainingen bieden bovendien de ultieme gelegenheid om te netwerken. Leer van (en mét) collega’s uit verschillende sectoren! More info soon.

Bekijk open trainingen
In-house

Training

Naast het vaste aanbod kan je bij Highfive ook terecht voor training op maat van jouw bedrijf. We bieden een assessment aan waarin we de algemene skills van het personeel gaan evolueren. Deze meting kan individueel gebeuren of op het niveau van de gehele afdeling. Op basis van de resultaten én de opleidingsplannen binnen het bedrijf, stellen we een gepersonaliseerde oplossing voor. Denk daarbij aan een training voor het volledige team, meerdere workshops, individuele opleidingen…

Ontdek meer
In-house of individuele

Coaching

Worstel je met een specifiek issue? Of wil je graag een bepaalde skill verder ontwikkelen? Dan is onze 1-on-1 coaching iets voor jou. Boek een gratis intakegesprek via mail en ontdek wat Philip voor jou kan betekenen.

Ontdek meer
Latest Events
Event Search