Aanbod – Highfive!

Aanbod

Bij Highfive kan je terecht voor webinars, open opleidingen en in-house trainingen aangepast op ieder niveau.

Opleidingen
Bij Highfive kan je terecht voor webinars, open opleidingen en in-house training op maat.
Basic

Webinars

De basic webinarreeks bestaat uit 13 webinars die een grondvesting vormen voor iedereen in het inkoopvak. Elke les helpt om dagelijkse taken beter te kunnen uitvoeren. Instromen kan op ieder moment. De basislessen zijn ideaal voor juniors, occasionele inkopers, project managers enzovoort…

Bekijk basic webinars
Advanced

Webinars

In het najaar start de advanced webinarreeks: voor senior inkopers & purchasing managers. We gaan dieper in op actuele topics & technieken voor gevorderden. Wil jij graag je skills bijschaven en je werk een niveautje hoger tillen? Dan zijn deze lessen interessant voor jou.

Bekijk advanced webinars
Open

Trainingen

We organiseren regelmatig open trainingen. Deze opleidingen gaan meestal door op een externe locatie en duren één of meerdere dagen. Je wordt volledig ondergedompeld in een bepaald onderwerp en gaat er ook praktisch mee aan de slag. Onze open trainingen bieden bovendien de ultieme gelegenheid om te netwerken. Leer van (en mét) collega’s uit verschillende sectoren!

Bekijk open trainingen
In-house

Training & coaching

Naast het vaste aanbod kan je bij Highfive ook terecht voor coaching of training op maat van jouw bedrijf. We bieden een assessment aan waarin we de algemene skills van het personeel gaan evolueren. Deze meting kan individueel gebeuren of op het niveau van de gehele afdeling. Op basis van de resultaten én de opleidingsplannen binnen het bedrijf, stellen we een gepersonaliseerde oplossing voor.

Ontdek meer
Gratis

Webinars

Enkele keren per jaar organiseren we een gratis webinar: dé ideale manier om kennis te maken met Highfive.

Bekijk gratis webinars
Event Search