De inkoper is een moeilijke klant – Highfive!

De inkoper is een moeilijke klant

Inkopers verstaan de kunst om het de verkopers steeds moeilijk te maken. Meer nog: de inkoper ga je liefst zo lang mogelijk uit de weg. Soms lijkt het wel dat zij elke succesvolle deal in de weg staan. Maar je moet er voorbij. Zij zijn echt wel een “noodzakelijk kwaad”.

Niet dus.

Wij hebben speciaal een opleiding gemaakt voor zij die regelmatig met professionele inkopers geconfronteerd wordt. Na deze training weet u hoe de inkoper denkt, welke zijn objectieven zijn en hoe hij zijn onderhandelingsstrategie bepaalt. U zal met meer vertrouwen én met meer kans op succes naar de inkoper kunnen stappen en met hem kunnen praten in zijn eigen taal.

Haast je want de plaatsen zijn beperkt voor deze unieke opleiding!

Latest Events
Event Search