Inhouse training & coaching – Highfive!

Aanbod
Inhouse training & coaching

Naast het vaste aanbod kan je bij Highfive ook terecht voor coaching of training op maat van jouw bedrijf. We bieden een assessment aan waarin we de algemene skills van het personeel gaan evolueren. Deze meting kan individueel gebeuren of op het niveau van de gehele afdeling. Op basis van de resultaten én de opleidingsplannen binnen het bedrijf, stellen we een gepersonaliseerde oplossing voor.

Wij brengen de kennis naar uw voltallige afdeling

HighFive kan uitgebreide interne opleidingen leveren die gebaseerd zijn op onze standaard aanbieding of, indien gewenst, kunnen wij opleidingen aanmaken, helemaal op vraag van en naar de specifieke wensen van de klant. Wij streven altijd naar flexiblele oplossingen door een gemengde aanpak die verschillende vormen inhoudt, gaande van klassikale training tot seminaries, E-learning, gestructureerde opleidingen op de werkvloer, enz.

Ons aanbod interne opleidingen kan geleverd worden in België of in het buitenland.

HighFive heeft reeds met succes opleidingen verzorgd voor vele gewaardeerde klanten, waaronder: Alpro, Asco, Atlas Copco, Atos Worldline, BAM, Bekaert, Belgacom, Bristoll-Myers Squibb, Cofely, Corus, De Lijn, Electrabel, ING, O’Cool, Proximus, Rettig, Rode Kruis, Sabca, Securitas, Shape, VWR, en vele anderen.

Onderstaand overzicht geeft een idee van het volledige aanbod waaruit onderwerpen gekozen kunnen worden:

Latest Events
Event Search