Onderhandelen: blended training – Highfive!

Onderhandelen: blended training

Tijdens deze opleiding combineren we verschillende trainingsmethoden om de kunst van het onderhandelen volledig onder de knie te krijgen. De blended training bestaat uit drie onderdelen. Naar het einde toe vloeit alles mooi samen tijdens een individuele coachingsessie en zorgt de persoonlijke feedback voor de meest waardevolle leermomenten.

Deel 1: De voorbereiding op een aankomende onderhandeling bepaalt voor een groot deel het succes ervan. Niet alleen het gesprek zelf, maar ook hoe jij je als inkoper klaarstoomt, is essentieel. We starten deze blended training dan ook met een traditionele theorieles rond het voorbereiden van onderhandelingen.

Deel 2: Na de voorbereidingen gaan we over naar de do’s en don’ts van het gesprek ‘aan tafel’. Daartoe oefenen we face to face in rollenspelen om bepaalde tactieken aan te leren.

Deel 3: wat in deel 1 en deel 2 aangeleerd werd, wordt nu effectief toegepast on the job. Je bereidt zélf een onderhandeling voor die binnenkort op de agenda staat in jouw inkoopafdeling. Deze voorbereiding bespreek je tijdens een virtuele meeting met de coach. Je leest het dus goed: je krijgt persoonlijke feedback op hoe jij een reële onderhandeling hebt voorbereid. Geen extra “huiswerk”, maar een uit de praktijk gegrepen case die je hoe dan ook toch zou uitwerken. Bovendien kan de coach ook aanwezig zijn tijdens de onderhandeling zelf! Dit bespreken we in de loop van het opleidingstraject.

Deze training neemt meerdere dagen in beslag. Voorlopig liggen er geen nieuwe data vast. De individuele sessies worden steeds ingepland in bespreking met de deelnemer.

No Content

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Event Search